Vorgestellt

Wij zijn het Centraal Register Techniek

Het doel van ons digitale register is alle kwalificaties van vakbedrijven en vakmensen in de installatietechniek bij elkaar te brengen. Zodat je als vakbedrijf én als vakmens, snel en gemakkelijk aan opdrachtgevers kan laten zien welke kwalificaties en certificaten je hebt.

We willen een betrouwbaar en toegankelijk register zijn. Dit doen we door steeds meer certificerende instellingen aan te sluiten, maar ook door de datakwaliteit te verbeteren, steeds meer functionaliteiten op maat te maken en te zorgen voor tevreden gebruikers.

Het register is nog niet compleet.

Dit komt omdat nog niet alle instellingen zich bij het Centraal Register Techniek hebben aangesloten. We zijn met meerdere partijen in gesprek. Dit kost tijd omdat we hoge standaarden hebben voor de aan te leveren data. Daarnaast is het ook niet altijd even vanzelfsprekend dat een opleider of exameninstituut hun data zomaar kan delen. Heb je dan wel iets aan het register? Zeker wel! Heel veel kwalificaties, certificaten, lidmaatschappen en diploma’s kun je als vakbedrijf (via Vind je vakbedrijf) en als vakmens (met het Vakpaspoort) al laten zien. In de overzichten op onze website kun je vinden welke kwalificaties er al in ons register staan.

Het register is een initiatief van de installatiesector. Als opdracht hebben we onder andere de samenwerking in de sector te bevorderen om zo gezamenlijke doelen te realiseren. Zo helpen we met het digitaliseren en overzichtelijk maken van alle kwalificaties. Maar ook dat vakspecialisten een leven lang blijven leren en zich zo steeds verder ontwikkelen. We stimuleren hiermee de trots op het vakmanschap.

Tablet met energie score A+

Vind je energieadviseur voor het verkrijgen van een energielabel

Op onze website kan je via Vind je vakbedrijf zoeken naar een erkende energieadviseur die een energielabel kan bepalen voor jouw woning of bedrijfspand. Want als je je huis of bedrijfspand verkoopt of verhuurt, dan moet je aan de koper of huurder laten zien welk energielabel jouw woning of bedrijfspand heeft.

Klik op onderstaande knop en kies of je als particulier of als bedrijf op zoek bent naar een adviseur bij jou in de buurt. Maak een afspraak met een gecertificeerde energieadviseur zodat jij ook een geldig energielabel hebt voor je woning of bedrijfspand.

Vind je energieadviseur

Aktuell

Mehr Artikel

Werden Sie jetzt Teil unserer Community

Ab Dezember 2020 erhalten Sie als Teilnehmer unserer Community monatlich: Umfangreiche Updates mit vielen Hintergrundinformationen, Informationen zur Teilnahme an Arbeitsgruppen, thematische Aufmerksamkeit für hervorgehobene Themen, die Möglichkeit zur Teilnahme an Diskussionen, Einladungen zu Veranstaltungen und Meetings sowie bald auch Zugang zu unserer Online-Lernumgebung. Willst du das nicht verpassen? Jetzt registrieren.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wir verwenden Sendinblue als unsere Marketingplattform. Wenn Sie unten klicken, um dieses Formular zu senden, bestätigen Sie, dass die von Ihnen angegebenen Informationen zur Verarbeitung gemäß den Nutzungsbedingungen an Sendinblue übertragen werdenterms of use

Eine Initiative von

Logo CNV VakmensenLogo Wij TechniekLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo FNV Metaal