Zoeken op kwalificaties

Als controleur kan je een kwalificatie van een vakbedrijf of vakmens checken in ons digitale register. Via de functie 'Zoeken op kwalificaties' kun je gekwalificeerde vakbedrijven en vakmensen die in ons register geregistreerd staan, vinden als je beschikt over de combinatie van een naam én een kwalificatietype.

Deze functie is niet bedoeld om in het algemeen te zoeken naar vakbedrijven of vakmensen. Daarvoor gebruik je de functie ‘Vind je vakbedrijf’.

Vakbedrijf of vakmens

Kies eerst of je zoekt naar een vakbedrijf of vakmens. Zoek dan op basis van het kwalificatietype de juiste persoon of bedrijf. Let op, bij het controleren van een vakmens is het verplicht de volledige achternaam te vermelden in de zoekopdracht. Krijg je te veel resultaten bij het zoeken naar een vakbedrijf? Maak het zoekresultaat op basis van bedrijfsnaam, KvK nummer of vestigingsnummer dan specifieker.

  • Wil je als vakbedrijf niet gevonden worden in het Centraal Register Techniek? Pas je vindbaarheid dan aan op je eigen bedrijfspagina.

Persoons- en bedrijfskwalificaties

Op dit moment zijn we nog druk bezig met aansluiten van alle kwalificerende instanties en het inlezen van alle certificaten, erkenningen en lidmaatschappen. Er zijn al meerdere partijen aangesloten maar nog niet alle kwalificatietypen zijn ingelezen. We werken hier hard aan.

Nieuwe certificaten die worden toegevoegd aan het register worden automatisch gekoppeld aan de vakmens die zich met de app 'Vakpaspoort Techniek' heeft geïdentificeerd.

Klik hieronder op het gewenste overzicht met kwalificaties. De overzichten worden regelmatig vernieuwd.

Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar onze helpdesk.

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek