Het vinden van een gekwalificeerd vakbedrijf

Ben je op zoek naar gecertificeerde en gekwalificeerde vakbedrijven en vakspecialisten bij jou in de buurt?

Deze kun je vinden in het Centraal Register Techniek, via de zoekfunctie 'Vind je vakbedrijf'. Hiermee hebben we alle diensten van QBISnl per 1 juli 2021 volledig overgenomen. Meer informatie over het register kun je vinden op onze webpagina over het 'kwaliteitsregister'.

Vanaf 1 januari 2021 kon je al zoeken naar een erkende energieadviseur, die een energielabel kan bepalen voor jouw woning of bedrijfspand. Kijk op onze webpagina 'vind je energieadviseur' welke stappen je hiervoor moet nemen.

Waarom is dit het beste register om een vakbedrijf te vinden?

Ons kwaliteitsregister maakt het vinden van goede vakbedrijven gemakkelijker. En je voorkomt dat je per ongeluk met een beunhaas of oplichter te maken krijgt. In ons onafhankelijke register vind je alleen gekwalificeerde vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek, zoals installatiebedrijven voor duurzame energie-installaties, loodgieters, elektriciens, EPA-adviseurs en energielabel-specialisten.

Klik op de knop Vind je vakbedrijf op onze homepage. Kies op welk gebied je wilt zoeken (bijvoorbeeld: duurzaam, water, elektra of ventilatie). Je ziet direct de complete lijst van vakbedrijven in Nederland die op dit gebied werken. Je kunt het aantal gevonden bedrijven verder filteren op vakgebied (bijvoorbeeld: elektrotechniek, inspectie & controle of zonnestroom). In je overzicht met gevonden vakbedrijven, vind je alle vakbedrijven die hebben aangegeven gevonden te willen worden in jouw regio óf landelijk. Het is dus mogelijk dat je een vakbedrijf vindt in Groningen, terwijl je misschien in Limburg woont. Je kunt ook zoeken op de kaart.

Zekerheid dat er kwaliteit geleverd wordt!

In het register kun je voor alle bouw- en installatietechnische opdrachten vakbedrijven vinden. Een bedrijf wordt alleen opgenomen in het register als het erkend of gecertificeerd is. Als bedrijven en hun vakmensen geslaagd zijn, komen zij automatisch in het Centraal Register Techniek. Op deze wijze zorgen we ervoor dat het register betrouwbaar en gevalideerd is.

De monteurs en adviseurs van de vakbedrijven in ons register, zijn vakbekwaam, gekwalificeerd of gecertificeerd. De vakmensen beschikken over de juiste specialistische vaardigheden om de nieuwste technieken in en om uw huis toe te passen. Met een gecertificeerd bedrijf heb je zekerheid dat er kwaliteit geleverd wordt.

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek