Vind je energieadviseur voor het verkrijgen van een energielabel

Op onze website kan je via 'Vind je vakbedrijf' zoeken naar een erkende energieadviseur die een energielabel kan bepalen voor jouw woning of bedrijfspand. Kies of je als particulier of als bedrijf op zoek bent naar een adviseur bij jou in de buurt (filter 'Energieprestatieadvies).

Via Stichting Kego vind je een vergelijkbare zoekfunctie waar je alleen energieadviseurs kunt vinden. Voor meer informatie over het verkrijgen van een energielabel ga je naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO).

Ik heb een energielabel nodig. Wat moet ik doen?

Hoe kom je als vakbedrijf of zelfstandige energieadviseur in het register?

Stichting KEGO

Kego is het kenniscentrum Energieprestatie Gebouwde Omgeving. Het energieprestatie-adviesplatform werd in 2017 opgezet en is een belangrijk werkinstrument van de EP-adviseur. In de kennisbank vinden vakbekwame EP-adviseurs veel gestelde vragen. En het ticketsysteem biedt hen de mogelijkheid vragen te stellen aan het expertteam van KEGO. Om de vindbaarheid van de vakbekwame EP-adviseur te vergroten hebben zij in samenwerking  met Centraal Register Techniek een register ontwikkeld, specifiek voor het zoeken naar EP-adviseurs.

Vragen?

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek