Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Samenwerken met het register

Hoe kan ik mij aansluiten bij het Centraal Register Techniek

In het Centraal Register Techniek staan kwaliteitsregelingen, bedrijfskwalificaties en persoonscertificaten welke zijn uitgegeven door kwalificerende instellingen die bij ons zijn aangesloten. Voor het bouwen en laten groeien van ons register werken we samen met schemabeheerders, opleiders, certificerende instellingen en exameninstituten.

Wanneer je als instelling je wilt aansluiten bij het Centraal Register Techniek, mail je je verzoek aan backoffice@centraalregistertechniek.nl. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden en aanpak met elkaar te bespreken.

Bekijk de pagina 'Samenwerken' voor de vier stappen van het aansluitingsproces.

Hoe komt de data in het register?

De data wordt via een API of CSV export bij ons aangeleverd door kwalificerende instellingen (opleiders, exameninstituten, schemabeheerders en certificerende instellingen).

Welke instellingen zijn er al aangesloten bij het Centraal Register Techniek?

Er zijn al meerdere instellingen aangesloten bij het kwaliteitsregister. Ook lidmaatschappen van Techniek Nederland en NVKL zijn aan ons register toegevoegd, net zoals koepelorganisaties met BRL-9500 en koepelorganisaties EP Label en Advies.

Wil je zien met wie wij al een samenwerking zijn aangegaan? Bekijk dan de pagina 'Samenwerken'.