Stakeholdersbijeenkomsten

THEMADAG CENTRAAL REGISTER TECHNIEK 'WAT IS VAKMANSCHAP VOOR JOU?'

Jaarlijks organiseert het Centraal Register Techniek een bijeenkomst voor sociale partners, stakeholders en het kwalificerend veld.  Dit jaar vindt de themadag plaats op donderdag 28 september 2023 van 13.00-17.00 uur in Woerden.

Met de themadag wil het Centraal Register Techniek de genodigden - hoofdzakelijk sectorpartners - niet alleen inspireren, maar ook ontmoetingen tussen hen organiseren. In het bijzonder willen we hierbij onze partners benoemen, die ook samen ons bestuur vormen: Remco van der Linden is de voorzitter van ons bestuur (directeur Markt & Techniek, Techniek Nederland). Overige bestuursleden zijn Coen van de Sande (directeur NVKL), Lia Meeus (bestuurder FNV Metaal), Peter van der Eijk (bestuurder CNV Vakmensen) en Sven Asijee (directeur Wij Techniek). Zij zijn er ook bij op deze themadag, op Remco na. Hij heeft deze dag andere verplichtingen, maar zal op ander wijze toch nog wat van zich laten horen deze dag. Marcel van Lieshout: “Onze partners zijn immers een hele belangrijke motor achter wat wij doen als register.”

Micro evenement

Onze jaarlijkse stakeholdersbijeenkomst is een echt micro evenement. Door onze themadag klein te houden willen we bezoekers het gevoel geeft dat ze betrokken worden en het mogelijk maken in een kleine setting te netwerk en met elkaar van gedachten te wisselen. Een micro evenement biedt ook meer diepgang en de mogelijkheid de boodschap beter overbrengen. Er is meer interactie en géén lading aan prikkels, maar een rustige serieuze manier om van elkaar te leren en van gedachten te wisselen.

Wat is vakmanschap voor jou?

De komende themadag gaan we tijdens een interactieve middag met elkaar in discussie over ‘Wat is Vakmanschap voor jou’. En wat zijn de juiste wegen en voorwaarden zijn om tot goed vakmanschap te komen? Zoals bijvoorbeeld de vakmanschapsroute, de vakbekwaamheidscommissie en de verschillende opleidingen. Maar vooral: Wat is nu écht in het belang van de vakmens?

Stakeholders hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen en veel aanmeldingen zijn al binnen. We hebben echter beperkte capaciteit.

Mocht je toch menen dat jij ook bij deze bijeenkomst moet zijn? Mail dan naar info@centraalregistertechniek.nl en laat ons weten waarom jij niet bij deze bijeenkomst mag ontbreken. Dan kunnen we kijken of we nog ruimte hebben.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Stel dan een RSS feed in voor deze pagina óf wordt lid van onze Community. Je krijgt dan regelmatig updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving.

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek