Het Centraal Register Techniek is opgericht door vier partners om meerdere producten en diensten te ontwikkelen voor de (installatie)technieksector. Alle producten en diensten zijn erop gericht om het tonen van vakbekwaamheid makkelijker te maken, dit geldt voor zowel vakbedrijven als vakmensen.

Bekijk hieronder onze producten en diensten:

π—©π—”π—žπ— π—˜π—‘π—¦π—˜π—‘: met de app 'Vakpaspoort Techniek' kun je als vakspecialist eenvoudig jouw 'Bewijs van Vakmanschap' tonen aan opdrachtgevers en vakbedrijven. De app is kosteloos te downloaden in de Google Play Store of de Apple Store. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

π—©π—”π—žπ—•π—˜π——π—₯π—œπ—π—©π—˜π—‘: in het Centraal Register Techniek kunnen vakbedrijven in één oogopslag al hun gegevens, lidmaatschappen en kwalificaties bij elkaar zien. Eenvoudig, veilig en betrouwbaar in een digitaal overzicht. Klik op de afbeelding voor meer informatie onze webapplicatie voor vakbedrijven.

𝗒𝗣𝗗π—₯π—”π—–π—›π—§π—šπ—˜π—©π—˜π—₯𝗦: via 'Check je vakspecialist' kan jij als opdrachtgever eenvoudig in het Centraal Register Techniek checken of jouw vakman over de juiste certificaten beschikt. Dat is wel zo veilig en vertrouwd vooraf aan de klus. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

π—©π—”π—žπ— π—˜π—‘π—¦π—˜π—‘: op onze website vind je een overzicht van bedrijven die door InstallQ zijn geaccrediteerd (erkend) voor opleidingen, examens en bijscholingen in de installatietechniek. Hier kun je als vakspecialist terecht als je een opleiding of bijscholing wilt volgen, of examen wilt doen. Klik op de afbeelding om direct te zoeken in ons register.

π—©π—”π—žπ—•π—˜π——π—₯π—œπ—π—©π—˜π—‘: in ons digitale register kan je als controleur een kwalificatie van een vakbedrijf of vakmens checken. Deze functie is niet bedoeld om in het algemeen te zoeken naar vakbedrijven of vakmensen. Daarvoor gebruik je de knop op de homepage: β€˜Vind je vakbedrijf’. Klik op de afbeelding voor meer informatie als controleur.

𝗒𝗣𝗗π—₯π—”π—–π—›π—§π—šπ—˜π—©π—˜π—₯𝗦: in ons onafhankelijke kwaliteitsregister vind je gekwalificeerde vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek bij jou in de buurt. Zoals bedrijven voor energie-installaties, loodgieters, elektriciens, EPA-adviseurs en energielabel-specialisten. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

In ontwikkeling: eWallet voor vakmensen

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek