Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Zoekfunctie 'Vind je vakbedrijf' live

Update Centraal Register Techniek

Je kunt vanaf nu in het Centraal Register Techniek zoeken naar gecertificeerde vakbedrijven via 'Vind je vakbedrijf'. Deze dienst hebben wij overgenomen van QBISnl. Vanaf 1 januari 2021 kon je al zoeken naar een erkende energieadviseur, die een energielabel kan bepalen voor jouw woning of bedrijfspand. Nu kun je ook gecertificeerde vakbedrijven vinden op het gebied van onder andere elektra, warmte, water, koeling, ventilatie en duurzaamheid.

Hoe vind ik een vakbedrijf?

  1. Ga naar Vind je vakbedrijf op onze website.
  2. Ben je een particulier? Kies dan de zoekfunctie voor particulieren. Ben je een bedrijf? Dan kies je de zoekfunctie voor bedrijven.
  3. Kies op welk gebied je wilt zoeken (bijvoorbeeld: duurzaam, elektra of ventilatie).
  4. Je ziet direct de complete lijst van vakbedrijven in Nederland die op dit gebied werken.
  5. Je kunt het aantal gevonden bedrijven verder filteren op vakgebied (bijvoorbeeld: elektrotechniek, inspectie & controle of zonnestroom).
  6. Met het invullen van je postcode of plaatsnaam sorteer je de lijst op afstand tot jouw locatie. Het vakbedrijf dat het dichtst bij jouw locatie is, staat bovenaan.
  7. Je kunt ook zoeken op de kaart.

In je overzicht met gevonden vakbedrijven, vind je alle vakbedrijven die hebben aangegeven gevonden te willen worden in jouw regio óf landelijk. Het is dus mogelijk dat je een vakbedrijf vindt in Groningen, terwijl je misschien in Limburg woont.

In het register kun je voor alle bouw- en installatietechnische opdrachten vakbedrijven vinden. Een bedrijf wordt alleen opgenomen in het register als het erkend of gecertificeerd is. Als bedrijven en hun vakmensen geslaagd zijn, komen zij automatisch in het Centraal Register Techniek. Op deze wijze zorgen we ervoor dat het register betrouwbaar en gevalideerd is.

Zoekfunctie 'Vind je vakbedrijf' live in het Centraal Register Techniek.
Placeholder

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina