Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Centraal Register Techniek magazine special voor leden NVKL

Nieuws Centraal Register Techniek

Afgelopen week is de special van het magazine van het Centraal Register Techniek meegestuurd als bijlage met het ledenmagazine van NVKL. Met de special willen we aan de leden van NVKL laten zien wie we zijn, wat we doen en met wie we samenwerken.

Maar we vertellen niet alleen iets over onszelf. We laten vooral anderen aan het woord. Zo geeft een vakbedrijf onder andere zijn kijk op de toegevoegde waarde van het register. En vertelt Coen van de Sande, directeur van NVKL over onze belangrijke rol in de energietransitie. Jan-Willem Voshol, NVKL-voorzitter, benadrukt in een interview het belang dat vakmensen zich blijven ontwikkelen. Maar ook andere samenwerkingspartners vertellen over hun samenwerking met ons en wat de voordelen hiervan zijn. Hiermee laten we zien dat we écht een initiatief zijn van de installatiesector. Met als doel deze vooruit te helpen en gezamenlijke doelen te realiseren.

We denken dat het magazine vooral een goed beeld geeft van wat het Centraal Register Techniek allemaal kan betekenen en wat we echt belangrijk vinden: goed luisteren naar waar behoefte aan is.

Klik hieronder op de link om de online versie van het magazine te lezen:

CRT MAGAZINE SPECIAAL VOOR NVKL LEDEN

Centraal Register Techniek magazine special voor leden NVKL.
Placeholder

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina