Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Bewijs van Vakmanschap voortaan in je Vakpaspoort

Update app Vakpaspoort

Per 1 juli 2021 komt jouw certificaat, en daarmee je 'Bewijs van Vakbekwaamheid', in jouw persoonlijke Vakpaspoort te staan. Met de app Vakpaspoort kan jij je opdrachtgevers op locatie laten zien dat jouw kennis en vakmanschap up-to-date zijn.

Die legitimatie is een verplichting vanuit de Gasketelwet. Voor installatiebedrijven en opdrachtgevers (zakelijk en particulier) wordt het daardoor gemakkelijker om te controleren of je vakbekwaam bent. Voor jou een mooie manier om aan te tonen dat je over de juiste vaardigheden en certificaten beschikt!

Als je de theorietoets en het praktijkexamen Vakmanschap CO positief hebt afgerond, komt je ‘Bewijs van vakmanschap’ automatisch in je Vakpaspoort te staan. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Ook als kennis weer is opgefrist en certificaten zijn verlengd, wordt dat in het systeem gezet. Zo krijg je ook automatisch bericht als je certificaat bijna verlopen of niet meer geldig is.

De komende tijd wordt de app Vakpaspoort nog verder uitgebreid. Er worden zo veel mogelijk certificaattypes en diploma’s toegevoegd, zodat je straks met één app kan laten zien welke diploma's en certificaten jij hebt en waar je opdrachtgever bij jou voor terecht kan!

Bewijs van Vakmanschap voortaan in je Vakpaspoort.
Placeholder

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina