Evenementen Centraal Register Techniek

Evenement

CRT Themadag 10-10-2024: Van pionier naar innovator - 5 jaar Centraal Register Techniek

Bekijken

Aanmeldproces Vakpaspoort app verbeterd

Update Vakpaspoort app

We hebben de Vakpaspoort app verbeterd. Om je aan te melden doorloop je nu minder schermen dan voorheen. En als je de app hebt verwijderd en opnieuw installeert hoef je je niet meer opnieuw te identificeren. 

Wat is er veranderd bij het aanmelden voor de app?

  1. Je hoeft nu minder schermen te doorlopen om je aan te melden.
  2. Als je de app hebt verwijderd en je installeert deze opnieuw, dan kan dit voortaan enkel met je mailadres en een pincode. Je hoeft je niet meer opnieuw te identificeren.
  3. Het identificatiescherm geeft nu duidelijker aan dat er twee manieren zijn om je te identificeren: - Identificatie via IDIN - Handmatige identificatie via onze helpdesk Identificatie is eenmalig, daarna kun je de app steeds openen met een eigen gekozen pincode
  4. Heb je de app al geïnstalleerd en heb je het identificatieproces al doorlopen, dan kun je gewoon je pincode gebruiken.
  5. Als je je pincode bent vergeten, kun je deze herstellen. In dat geval moet je je wel opnieuw identificeren. Dit is uit veiligheidsoverweging.

Wat hebben we nog meer verbeterd?

  • Het proces om je handmatig te laten identificeren is vereenvoudigd.
  • Je kunt nu meerdere e-mailadressen toevoegen aan je profiel. Voordeel hiervan is dat de kans groter is dat certificaten automatisch aan jou gekoppeld kunnen worden (zodat dit niet meer handmatig hoeft via onze helpdesk). Eén van de criteria waarnaar gekeken wordt bij het koppelen, is dat het mailadres van het certificaat overeenkomt met jouw mailadres in de app.

Zie hieronder het nieuwe aanmeldproces voor de Vakpaspoort app.

Aanmeldproces Vakpaspoort app verbeterd.
Placeholder

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina