Persoons- en bedrijfskwalificaties in het register

Het Centraal Register Techniek is nog niet compleet. Niet alle kwalificaties (certificaten, diploma's en erkenningen) zijn opgenomen in ons register. Zo kan het voorkomen dat een bedrijfskwalificatie niet vermeld is bij een vakbedrijf, terwijl het bedrijf deze wel heeft.

Staat jouw kwalificatie als vakbedrijf of vakmens nog niet in het register? Check het dan bij je certificerende instelling/opleider.

Nieuwe kwalificaties in het register

Nieuwe kwalificaties in het register worden automatisch gekoppeld. Een vakbedrijf ziet ze terug in de webapplicatie en vakmensen in de app 'Vakpaspoort Techniek'. Ze worden zichtbaar zodra je je hebt geïdentificeerd.

Vakmensen kunnen eenvoudig in de app controleren of hun kwalificatie wel of niet in het Centraal Register Techniek is opgenomen. Klik hiervoor in de app op ‘Toevoegen +’ en daarna op ‘Ik mis een kwalificatie’. Met behulp van de zoekfunctie kun je jouw certificaat of diploma opzoeken en toevoegen..

Vragen?

Heb je meer vragen over het Vakpaspoort, of de webapplicatie voor een vakbedrijf? Bekijk dan de pagina: veelgestelde vragen.

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek