Diensten QBIS.nl overgenomen door Centraal Register Techniek

Per 1 juli jl. verwijst QBIS.nl naar Centraal Register Techniek.

Sinds kort zijn de diensten van QBIS.nl bij het Centraal Register Techniek ondergebracht. Momenteel wordt druk gewerkt aan het omzetten en het uitbreiden van het register. Dit vraagt natuurlijk wel enige tijd maar het uiteindelijke resultaat is een portaal waar een veelvoud aan informatie over de installatiebranche en aanpalende vakgebieden gevonden kan worden.

Wil je een vakbedrijf vinden?
Lees: https://centraalregistertechniek.nl/actueel/zoekfunctie-vind-je-vakbedrijf-live

Wil je als vakbedrijf wel/niet gevonden worden?
Als jouw bedrijf kwalificaties heeft die al zijn opgenomen of binnenkort opgenomen zullen worden dan kun je dat zelf regelen door in te loggen op jouw eigen bedrijfspagina (zie https://centraalregistertechniek.nl/crt-voor-vakbedrijven). Op deze bedrijfspagina kun je afwijkende contactgegevens aanpassen en de doelgroep opnemen door wie je gevonden wilt worden. Eveneens kun je op deze pagina werkrelaties accepteren van vakmensen die een uitnodiging hebben gestuurd vanuit hun Vakpaspoort.

Zoek je een gekwalificeerd persoon?
Het Centraal Register Techniek bevat vele gekwalificeerde personen. In verband met de privacywetgeving kunnen wij echter alleen gekwalificeerde bedrijven, die deze vakmensen in dienst hebben tonen. De vakmens heeft zelf de regie over het al dan niet delen van zijn/haar gegevens.

Hoe kun je zien of een persoon gekwalificeerd is? Hoe kan ik aantonen dat ik gekwalificeerd ben?
Een en ander neemt niet weg dat een vakmens, als hij of zij over de Vakpaspoort app beschikt, de aanwezige kwalificaties met u via een QR-code kan delen of tonen.

Zoek je een geaccrediteerde organisatie, zoals een erkend opleidingsinstituut?
Op onze website vind je nu ook een overzicht van bedrijven die door InstallQ zijn geaccrediteerd (erkend) voor opleidingen, examens en bijscholingen in de installatietechniek. Zo kun je zien of de betreffende organisatie aansluit op de binnen de branche gevraagde kennis en kunde op basis van eindtermen. Bij deze organisaties kun je als vakspecialist terecht als je een opleiding wilt doen, een examen wilt afleggen of als je je wilt laten bijscholen.

Heeft u andere vragen? Kijk dan op https://centraalregistertechniek.nl/veelgestelde-vragen.

Ook onze helpdesk staat voor u klaar: helpdesk@centraalregistertechniek.nl, telefoonnummer: 026 203 06 25.

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek