Diensten QBIS.nl overgenomen door Centraal Register Techniek

Per 1 juli jl. verwijst QBIS.nl naar Centraal Register Techniek.

Sinds kort zijn de diensten van QBIS.nl bij het Centraal Register Techniek ondergebracht. Momenteel wordt druk gewerkt aan het omzetten en het uitbreiden van het register. Dit vraagt natuurlijk wel enige tijd maar het uiteindelijke resultaat is een portaal waar een veelvoud aan informatie over de installatiebranche en aanpalende vakgebieden gevonden kan worden.

Wilt u een vakbedrijf vinden?
Lees: https://centraalregistertechniek.nl/actueel/zoekfunctie-vind-je-vakbedrijf-live

Wilt u als vakbedrijf wel/niet gevonden worden?
Als uw bedrijf kwalificaties heeft die al zijn opgenomen of binnenkort opgenomen zullen worden dan kunt u dat zelf regelen door in te loggen op uw eigen bedrijfspagina (zie https://centraalregistertechniek.nl/crt-voor-vakbedrijven). Op uw bedrijfspagina kunt u uw contactgegevens aanpassen en de doelgroep opnemen door wie u gevonden wilt worden. Eveneens kunt u op deze pagina werkrelaties accepteren van vakmensen die een uitnodiging hebben gestuurd vanuit hun Vakpaspoort.

Zoekt u een gekwalificeerd persoon?
Het Centraal Register Techniek bevat vele gekwalificeerde personen. In verband met de privacywetgeving kunnen wij u echter alleen gekwalificeerde bedrijven, die deze vakmensen in dienst hebben tonen. De vakmens heeft zelf de regie over het al dan niet delen van zijn/haar gegevens.

Hoe kunt u zien of een persoon is gekwalificeerd? Hoe kan ik aantonen dat ik gekwalificeerd ben?
Een en ander neemt niet weg dat een vakmens, als hij of zij over de Vakpaspoort app beschikt, de aanwezige kwalificaties met u via een QR-code kan delen of tonen.

Zoekt u een geaccrediteerde organisatie, zoals een erkend opleidingsinstituut?
Ook geaccrediteerde organisatie zullen op korte termijn in het Centraal Register worden opgenomen. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt. Zo kunt u zien of de desbetreffende organisatie aansluit op de binnen de branche gevraagde kennis en kunde op basis van eindtermen.

Heeft u andere vragen? Kijk dan op https://centraalregistertechniek.nl/veelgestelde-vragen of stel uw vraag aan info@centraalregistertechniek.nl


Ook onze helpdesk staat voor u klaar: helpdesk@centraalregistertechniek.nl

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek