Het Centraal Register Techniek voor vakbedrijven

In het Centraal Register Techniek staan de kwaliteitsregelingen en persoonscertificaten van het kwalificerend veld dat bij ons is aangesloten. Onder het kwalificerend veld verstaan wij: certificerende instellingen, schemabeheerders en exameninstituten.

Eerst leggen wij in de webapplicatie de organisatieprofielen van de instelling, de beheerder of het instituut vast. Dit doen we na een intake met de betreffende organisatie.

Daarna kunnen zij in het register via elektronische gegevensuitwisseling hun eigen kwaliteitsregelingen en persoonscertificaten toevoegen/wijzigen en erkenningen koppelen aan vakbedrijven en vakspecialisten. Zo worden op effici├źnte wijze kwaliteitsregelingen en persoonscertificaten beheerd en up-to-date gehouden.

Hoe meld ik me als vakbedrijf aan bij het Centraal Register Techniek?

Vakbedrijven kunnen zich aanmelden bij ons register middels eHerkenning, via de link: https://platform.centraalregistertechniek.nl/CRTExtern/. Op dit moment staan er nog geen vakbedrijven in ons register. Iedereen moet zich dus eerst aanmelden via het contactformulier. Het contactformulier wordt automatisch getoond na het inloggen met eHerkenning via bovenstaande link. Deze aanmelding komt dan bij ons terecht en wordt verwerkt: de organisatie wordt opgevoerd. Wij sturen een melding zodra dit is gebeurd. Het bedrijf kan daarna inloggen in het register en onder andere werkrelaties accepteren.

Deel deze pagina

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek