Zoekfunctie 'Vind je vakbedrijf' live

Nieuwsbericht
01-07-2021

Zoekfunctie 'Vind je vakbedrijf' live

Je kunt vanaf nu in het Centraal Register Techniek zoeken naar gecertificeerde vakbedrijven via 'Vind je vakbedrijf'. Deze dienst hebben wij overgenomen van QBISnl. Vanaf 1 januari kon je al zoeken naar een erkende energieadviseur, die een energielabel kan bepalen voor jouw woning of bedrijfspand. Nu kun je ook gecertificeerde vakbedrijven vinden op het gebied van onder andere elektra, warmte, water, koeling, ventilatie en duurzaamheid.

Hoe vind ik een vakbedrijf?
  1. Ga naar Vind je vakbedrijf op onze website.
  2. Ben je een particulier? Kies dan de zoekfunctie voor particulieren. Ben je een bedrijf? Dan kies je de zoekfunctie voor bedrijven.
  3. Kies op welk gebied je wilt zoeken (bijvoorbeeld: duurzaam, elektra of ventilatie).
  4. Je ziet direct de complete lijst van vakbedrijven in Nederland die op dit gebied werken.
  5. Je kunt het aantal gevonden bedrijven verder filteren op vakgebied (bijvoorbeeld: elektrotechniek, inspectie & controle of zonnestroom).
  6. Met het invullen van je postcode of plaatsnaam sorteer je de lijst op afstand tot jouw locatie. Het vakbedrijf dat het dichtst bij jouw locatie is, staat bovenaan.
  7. Je kunt ook zoeken op de kaart.

In je overzicht met gevonden vakbedrijven, vind je alle vakbedrijven die hebben aangegeven gevonden te willen worden in jouw regio óf landelijk. Het is dus mogelijk dat je een vakbedrijf vindt in Groningen, terwijl je misschien in Limburg woont.

In het register kun je voor alle bouw- en installatietechnische opdrachten vakbedrijven vinden. Een bedrijf wordt alleen opgenomen in het register als het erkend of gecertificeerd is. Als bedrijven en hun vakmensen geslaagd zijn, komen zij automatisch in het Centraal Register Techniek. Op deze wijze zorgen we ervoor dat het register betrouwbaar en gevalideerd is.

Heb je hier vragen over?

Neem dan contact op via: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of telefoonnummer: 026 – 203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedInTwitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Word nu ook persoonlijk lid van onze community

Vanaf december 2020 krijg je als deelnemer van onze community vier keer per jaar: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek