Webapplicatie Centraal Register Techniek live

Nieuwsbericht
29-03-2021
Vakbedrijven kunnen nu inloggen in het register via eHerkenning

Vanaf nu is het voor vakbedrijven in de installatietechniek mogelijk om in te loggen in ons Centraal Register Techniek via eHerkenning.

Vakbedrijven kunnen inloggen in het register via 'Inloggen voor vakbedrijven'. Op dit moment staan er nog geen vakbedrijven in ons register. Iedereen moet zich dus eerst aanmelden via het contactformulier. Het contactformulier wordt automatisch getoond na het inloggen met eHerkenning via bovenstaande link.

Functionaliteiten in de webapplicatie

  • Vakbedrijven kunnen inloggen in het register via eHerkenning.
  • Als een vakbedrijf (nog) niet bekend is in het register, kan deze contact met ons opnemen via een contactformulier (in het register).
  • Vakbedrijven kunnen inzien welke gegevens over hun bedrijf bij ons bekend zijn (vanuit KvK).
  • Vakbedrijven kunnen een logo en contactgegevens wijzigen en aanvullen.
  • Vakbedrijven hebben inzage in hun bedrijfskwalificaties en werkrelaties.
  • Per certificaat is inzichtelijk door wie deze is uitgegeven, de geldigheid en van welke categorie deze is.

In het register zijn vooralsnog alleen de certificaten van VakmanschapCO opgenomen. Daarnaast verwachten we binnen enkele weken de bedrijfscertificaten van InstallQ en de persoonscertificaten die door ISSO worden uitgegeven, te kunnen inladen. We zijn op dit moment bezig met het aansluiten van meerdere organisaties, zodat er steeds meer certificaten in het register te vinden zijn.

Veelgestelde vragen

Loop je tegen problemen aan met het register, onze app of één van de nieuwe functionaliteiten? Ga dan eerst naar het overzicht met veel gestelde vragen.

Meer informatie

Kom je er dan nog niet uit? Stel dan je vraag aan onze helpdesk, telefoonnummer 026 – 203 06 25 of e-mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn en Twitter. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek