Versie 2.0 van de app Vakpaspoort techniek nu beschikbaar

Nieuwsbericht
13-01-2021

Versie 2.0 van de app Vakpaspoort techniek nu beschikbaar

Er is een nieuwe versie beschikbaar van de app Vakpaspoort techniek. Met de app kunnen vakmensen laten zien dat hun kennis up-to-date is en zo hun vakmanschap bewijzen. En klanten en opdrachtgevers kunnen met de app erkende vakmensen identificeren. Versie 2.0 is vandaag opgeleverd en kun je downloaden vanuit de Apple Store of de Google Play Store.

Als je al Vakpaspoort gebruiker bent, hoef je de app niet te updaten om deze te kunnen gebruiken. Om alle nieuwe functionaliteiten te kunnen gebruiken raden we je echter aan de app wel te updaten vanuit de store.

Nieuwe functionaliteiten in de app

  • Een vakspecialist heeft de mogelijkheid om vakbedrijven (die bekend zijn in het register) via de vakpaspoort app uit te nodigen voor het leggen van een werkrelatie.
  • In de app zijn er wijzigingen aangebracht in de lay-out.
  • Per certificaat is inzichtelijk door wie deze is uitgegeven, de geldigheid en van welke categorie deze is.

Veelgestelde vragen

Loop je tegen problemen aan met onze app en/of één van de nieuwe functionaliteiten? Ga dan eerst naar het overzicht met veelgestelde vragen en kijk of je vraag hier bij staat.

Meer informatie

Kom je er dan nog niet uit? Stel dan je vraag aan onze helpdesk, telefoonnummer 026 – 203 06 25 of e-mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community.

Deel deze pagina

Word nu ook persoonlijk lid van onze community

Vanaf december 2020 krijg je als deelnemer van onze community vier keer per jaar: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek