Het CRT is verhuisd naar Woerden

Nieuwsbericht
26-10-2020

Vanaf maandag 26 oktober vind je ons in Woerden. In een mooi licht en open kantoor dat is ingericht in een nieuw deel van het bestaande Intechnium gebouw, waar ook Wij Techniek, OFED en TVVL zijn gevestigd.

Samen met ons verhuizen ook Techniek Nederland, Techniek Nederland Verzekeringen, de pensioenconsulenten van PMT, de Stichting ter Bevordering Wetenschappelijk Onderwijs en Onderzoek Installatietechniek (WOI) en de Federatie Werkgevers in de Techniek (FWT). Ook InstallQ verhuist naar Woerden. Zo wordt het Intechnium een écht sectorhuis. Een plek voor ontmoeting, samenwerking en sterke verbindingen.

Je bent van harte welkom!

We willen graag dat ons nieuwe kantoor een ontmoetingsplaats wordt voor iedereen die werkt in, voor of samen met de technieksector. En daar is het ook op ingericht. Met veel ruimtes om elkaar te ontmoeten, te vergaderen, presentaties of kennissessies te volgen, samen ideeën te ontwikkelen en die uit te werken. We zijn trots op het resultaat en denken dat we er voor de sector én met de sector een geweldige tijd gaan hebben.

Bezoek en werken in coronatijd

Helaas moeten we in ons nieuwe pand nog rekening houden met de geldende coronamaatregelen. We kunnen de nieuwe omgeving nog niet maximaal benutten om flexibel te werken, te ontmoeten en samen te werken. Het uitnodigen van (grotere groepen) leden en het organiseren van bijeenkomsten en events zullen we daarom slechts voorzichtig op kunnen starten.

Zo bereik je ons

Ons nieuwe adres is Korenmolenlaan 4, 3447 GG in Woerden. Ons telefoonnummer: 026 – 203 06 25 blijft hetzelfde.

Meer informatie over hoe je bij ons pand komt – met de auto of het OV – en alle informatie over parkeren, laadpalen voor de elektrische auto en meer vindt je op de webpagina ‘Welkom in Woerden’.

Je bent van harte welkom in Woerden!

Deel deze pagina

Word nu ook persoonlijk lid van onze community

Vanaf december 2020 krijg je als deelnemer van onze community vier keer per jaar: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek