Vakbedrijven kunnen nu ook met het Vakpaspoort inloggen in het Centraal Register Techniek

Nieuwsbericht
02-06-2022

Vakbedrijven met een bedrijfskwalificatie kunnen direct inloggen in het Centraal Register Techniek om daar de eigen bedrijfspagina te beheren. Dit kon al met eHerkenning, maar nu kan dit ook met het Vakpaspoort.

Hoe kan ik inloggen met het Vakpaspoort?
 1. Zorg dat je de app ‘Vakpaspoort Techniek’ op je smartphone hebt geïnstalleerd.
 2. Download vast het uittreksel van de Kamer van Koophandel.
  Alleen als je niet gemachtigd bent en je het eigenaarschap wilt aanvragen voor je vakbedrijf.
 3. Ga naar ‘Inloggen vakbedrijven’.
 4. Kies voor ‘Inloggen met Vakpaspoort’.
 5. Scan de QR-code met je Vakpaspoort.
  Als je nog niet gemachtigd bent om namens je vakbedrijf de bedrijfspagina te beheren, krijg je de melding dat je nog geen toegang hebt.
 6. Ben je gemachtigd? Dan kom je direct op de bedrijfspagina.
 7. Ben je nog niet gemachtigd? Vraag dan eerst het beheer aan van je vakbedrijf.
 8. Zoek je vakbedrijf op basis van het KvK nummer.
 9. Selecteer je vestiging.
  Als je de melding krijgt dat je vakbedrijf nog niet bij ons bekend is zijn er nog geen kwalificaties op jouw bedrijf bij ons geregistreerd. Heb je deze wel? Vraag je certificerende instelling zich aan te melden bij het Centraal Register Techniek.
 10. Upload het KvK uittreksel.
  Met het KvK uittreksel controleren wij of jij inderdaad de eigenaar of gemachtigde bent van het vakbedrijf. Als dit hieruit niet blijkt, kunnen we de aanvraag niet goedkeuren en moet deze check handmatig gedaan worden. Wij nemen dan contact met je op.
 11. Je aanvraag is verzonden.
 12. Nadat je bericht hebt gekregen dat je aanvraag is goedgekeurd, kun je voortaan direct inloggen door de QR-code te scannen met de Vakpaspoort app.
Wat kan ik op de bedrijfspagina vinden?

Lees op de productpagina ‘Webapplicatie voor vakbedrijven’ meer over het register en wat je als vakbedrijf allemaal zelf kunt regelen en vinden op je eigen bedrijfspagina.

Heb je vragen of opmerkingen?

Loop je tegen problemen aan of heb je vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek