Update app Vakpaspoort Techniek

Nieuwsbericht
07-07-2022

Update de app 'Vakpaspoort Techniek' voor 21 juli

Heb jij de app Vakpaspoort Techniek geïnstalleerd op je mobiel? Ja? Update dan je app voor 21 juli 2022 in de Apple of Google Play store. Vanaf vandaag kan je dit al doen...

De update is nodig vanwege een vereiste technische aanpassing in de app. Voor jou als gebruiker is er niets zichtbaar veranderd. Alleen achter de schermen is de app aangepast voor een beter gebruik in de toekomst.

Je hoeft de app dus niet helemaal opnieuw te installeren! Updaten is voldoende in de Apple of Google Play Store. Anders moet je je weer opnieuw identificeren om je certificaten en werkrelaties te kunnen zien. En bij het updaten van de app vanuit de store is het niet nodig je opnieuw te identificeren, je kan direct weer inloggen met je zelf gekozen pincode.

Als je de app voor 21 juli nog niet hebt bijgewerkt, krijg je bij gebruik van de app een foutmelding. Dit los je weer op door de app alsnog in de Apple of Google Play Store te updaten.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek