Stichting NHK aangesloten bij Centraal Register Techniek

Nieuwsbericht
13-01-2022

Stichting NHK aangesloten bij Centraal Register Techniek

De Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche is aangesloten bij het Centraal Register Techniek. Door deze samenwerking hebben we het certificaat ‘Gas - Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen’ nu ook kunnen opnemen in ons register.

Vakmensen die dit certificaat hebben behaald kunnen deze terug zien in de app Vakpaspoort Techniek. Dit gaat automatisch, hier hoef je zelf niets voor te doen. Heb je de app nog niet geïnstalleerd? De app ‘Vakpaspoort Techniek’ kun je downloaden vanuit de Google Playstore en de App Store. Heb je hulp nodig bij het installeren van de app? Volg dan het stappenplan. Deze leidt je door het proces en geeft je meer inzicht in wat je eraan hebt.

Heb je vragen of opmerkingen?

Loop je tegen problemen aan of heb je vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek