Steeds meer bedrijfskwalificaties en persoonscertificaten in het register

Nieuwsbericht
07-06-2021

Steeds meer bedrijfskwalificaties en persoonskwalificaties in het register

Er worden steeds meer bedrijfskwalificaties toegevoegd aan ons register en ook in onze app Vakpaspoort Techniek zijn nu meer persoonskwalificaties te vinden. Tot voor kort waren hier alleen de certificaten van Vakmanschap CO nog opgenomen.

We zijn druk bezig met het aansluiten van de kwalificerende organisaties en het inladen van alle certificaten en erkenningen. Er zijn al meerdere partijen aangesloten maar nog niet alle kwalificatietypen zijn ingelezen. In onderstaande overzichten kun je zien welke certificaten en erkenningen al in het register staan en welke persoonscertificaten zijn opgenomen in de app Vakpaspoort Techniek. De overzichten worden regelmatig vernieuwd:

Heb je hier vragen over?

Neem dan contact op via: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of telefoonnummer: 026 – 203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op social media: LinkedIn en Twitter. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Word nu ook persoonlijk lid van onze community

Vanaf december 2020 krijg je als deelnemer van onze community vier keer per jaar: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek