Samenwerkingsovereenkomst getekend met DSGO

Nieuwsbericht
13-05-2024

Samenwerkingsovereenkomst met DSGO getekend!

Datagedreven werken vereist nieuwe standaarden en afspraken die in technieksector worden geïmplementeerd. De (installatie)technieksector werkt op dit gebied samen met allerlei organisaties, waaronder digiGO.nu. Het doel van de samenwerking is om informatie op een makkelijke en veilige manier met elkaar te delen. Daar helpt het Centraal Register Techniek graag aan mee.

Vorige week hebben directeur Marcel van Lieshout en bestuursvoorzitter Remco van der Linden een samenwerkingsovereenkomst met DSGO getekend. Samen helpen we de sector vooruit op het gebied van digitalisering!

Samenwerkingsovereenkomst getekend tussen het Centraal Register Techniek en DSGO.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek