Remco van der Linden opnieuw voorzitter bestuur Centraal Register Techniek

Nieuwsbericht
13-09-2023

Remco van der Linden opnieuw voorzitter van ons bestuur

Vanaf 1 september 2023 is Remco van der Linden (directeur Techniek & Markt bij Techniek Nederland) opnieuw voorzitter van het bestuur van het Centraal Register Techniek.

Als voorzitter wil hij een belangrijke rol pakken in het zichtbaar maken van het Centraal Register Techniek.

Remco: “Digitaal zichtbaar maken van vakmanschap en kwaliteit wordt steeds belangrijker in onze sector. Daarbij speelt het Centraal Register Techniek een cruciale rol. Ik zal mij als nieuwe voorzitter hard maken voor samenwerking met belangrijke initiatieven in de sector. Zoals het Skills paspoort, de Vakmanschap Techniek route en de digivaardigheden van vakmensen en bedrijven. Daarnaast ga ik, samen met de mede bestuursleden, enthousiast aan de slag om de toegevoegde waarde van het CRT voor werkgevers, werknemers en kwaliteitsorganisaties nóg meer over het voetlicht te brengen.”  

Digitaal zichtbaar maken van vakmanschap en kwaliteit wordt steeds belangrijker in onze sector
Remco van der Linden

Lia Meeus is vanaf nu weer vice-voorzitter, nadat zij twee jaar voorzitter is geweest van ons bestuur. Wij willen haar hierbij bedanken voor haar inzet. Zij heeft altijd de belangen van zowel de werknemer als de werkgever verdedigd en geholpen onze organisatie stevig te positioneren binnen de sector.

Andere bestuursleden van het Centraal Register Techniek zijn: Coen van de Sande, directeur van NVKL (penningmeester) en Peter van der Eijk, CNV Vakmensen (bestuurslid).

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedInTwitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op onze homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek