Register DBCxA opgenomen in het Centraal Register Techniek

Nieuwsbericht
06-04-2023

Vanaf 1 januari 2023 is het register van DBCA | Dutch Building Commissioning Association ondergebracht bij het Centraal Register Techniek. Met het register en de ontsluitingsmogelijkheden stimuleert het Centraal Register het opleiden en de ontwikkeling van bedrijven en medewerkers of monteurs, technische specialisten, experts in de installatiebranche door het aantoonbaar en inzichtelijk maken van hun vakmanschap. Op 1 februari tekenden Marcel van Lieshout (directeur Centraal Register Techniek), Remi Hompe (Penningmeester DBCA) en John Lens (Voorzitter DBCA) de overeenkomst.

Op woensdag 22 februari vertelt Marcel tijdens de ledenvergadering van DBCxA wat het Centraal Register Techniek is en wat de commissioners hieraan hebben.

Dutch Building Commissioning Association

Dutch Building Commissioning Association (DBCxA) is sinds 2013 de door de branche erkende vereniging voor commissioners in Nederland. Om de prestaties van gebouwen te kunnen blijven garanderen, pleit DBCxA voor een efficiënte toepassing van commissioning. Dit doet zij door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, kennis te delen en commissioners met elkaar in contact te brengen. DBCA streeft daarbij uniformiteit na en garandeert met haar opleidingen en PE-programma een hoge kwaliteitsstandaard. DBCxA beheert het register voor erkende commissioners.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek