Peter van der Eijk nieuw bestuurslid Centraal Register Techniek

Nieuwsbericht
01-06-2023

Peter van der Eijk nieuw bestuurslid Centraal Register Techniek

Peter van der Eijk van CNV Vakmensen is vanaf 15 mei 2023 het nieuwe bestuurslid van het Centraal Register Techniek. Hij vervangt hiermee Anthony Williams, die de functie tijdelijk vervulde.

Peter werkt al 30 jaar bij CNV Vakmensen en is nu Specialist functiewaardering & belonen en sectorondersteuner Sectorbeleid. Het team van Centraal Register Techniek heeft al kennis met hem gemaakt. Met zijn energie en enthousiasme vertrouwen we erop dat hij de belangen van de werknemers in ons bestuur goed zal vertegenwoordigen.

We bedanken Anthony voor zijn tijdelijke inzet en betrokkenheid als bestuurslid namens CNV Vakmensen.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek