Help jij mee om de installatiesector digitaler te maken? Wordt dan ook lid van onze testgroep!

Nieuwsbericht
08-05-2023

𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐬𝐞𝐫𝐞𝐧. 𝐄𝐞𝐧 𝐟𝐥𝐢𝐧𝐤𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐤𝐥𝐮𝐬, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫! 𝐇𝐞𝐥𝐩 𝐣𝐢𝐣 𝐦𝐞𝐞?

Wil jij als vakmens en/of vakbedrijf in de installatietechniek nieuwe producten en functionaliteiten testen die jou en je collega's (kunnen) gaan helpen in het uitvoeren van je werk? Durf jij je mening te geven en een discussie aan te gaan? Dan ben jij dé tester die wij zoeken voor onze testgroep!

Wij zijn op zoek naar testers die als gebruikers willen deelnemen aan onze testgroep. Als gebruiker test je onze digitale functionaliteiten (zoals het Vakpaspoort). Bij voorkeur ben je een beetje bekend met het Centraal Register Techniek en/of onze producten en diensten zoals het Vakpaspoort Techniek. Het liefst hebben we verschillende typen mensen in de testgroep: van jong naar ouder en van zelfstandige naar werknemer.

Per jaar komt de testgroep 2-3 keer per jaar samen, dat kan zowel offline als online. Tijdens elke sessie kan iedereen zijn (test)bevindingen laten weten. Als we een korte product presentatie geven, dan mag jij er gelijk op schieten. Wij staan namelijk altijd open voor verbeteringen, tips en ervaringen!

Steek jij tijd en energie in onze testgroep, dan zorgen wij voor een passende beloning. Dus geef je snel op en help mee om onze producten en diensten te verbeteren.

AANMELDEN TESTGROEP:

info@centraalresgistertechniek.nl

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek