Nieuwe functie voor werkrelatieverzoeken

Nieuwsbericht
08-06-2023

Nieuwe functie voor werkrelatieverzoeken

Om het proces voor het aangaan van werkrelaties tussen vakmensen en vakbedrijven te verbeteren, hebben we een nieuwe functie toegevoegd.

Vanaf nu kunnen vakbedrijven in de webapplicatie ‘Inloggen vakbedrijven’ een e-mailadres voor werkrelatieverzoeken toevoegen aan de contactgegevens.  

Als de vakmens via het Vakpaspoort een werkrelatie aanvraagt, wordt automatisch bericht verzonden aan dit e-mailadres. Dit geldt ook voor het versturen van een herinnering om de werkrelatie goed te keuren. Als het mailadres niet ingevuld is door het vakbedrijf, kan de vakmens bij het verzenden van een herinnering zelf een mailadres invullen.

Hoe zorg je voor een actieve werkrelatie?
  1. Met de app Vakpaspoort Techniek kan de vakmens een werkrelatie verzoek sturen aan het vakbedrijf waarvoor hij of zij werkt.
  2. Deze aanvraag moet het vakbedrijf in de webapplicatie goedkeuren.
  3. Na goedkeuring is de werkrelatie actief en kan de vakmens met het Vakpaspoort aantonen dat deze voor dit bedrijf werkt.

Vakbedrijven kunnen het proces voor zowel voor henzelf als voor de werknemer vereenvoudigen door een e-mailadres op te geven voor het goedkeuren van werkrelaties.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek