Het nieuwe CRT jaarverslag/magazine is uit!

06-03-2024

Het 3e magazine voor het Centraal Register Techniek is uit!

Digitale versie lezen?

Via onderstaande link kun je ons jaarverslag/magazine digitaal lezen. Wil je liever het blad per post ontvangen, stuur dan een bericht naar info@centraalregistertechniek.nl.

We hopen dat het magazine vooral een goed beeld geeft van wat het Centraal Register Techniek allemaal kan betekenen in de sector en voor jou, én wat we belangrijk vinden.

We wensen je veel leesplezier!

CRT MAGAZINE 2024 / JAARVERSLAG 2023

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je hieronder ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek