Lia Meeus nieuwe voorzitter bestuur CRT

Nieuwsbericht
07-09-2021

Lia Meeus nieuwe voorzitter bestuur CRT

Lia Meeus, bestuurder Duurzame Inzetbaarheid bij FNV Metaal, is de nieuwe voorzitter van het CRT bestuur. Zij neemt hiermee het stokje over van Remco van der Linden (directeur Techniek & Markt bij Techniek Nederland).

De komende twee jaar wil Lia Meeus zich als voorzitter vooral gaan richten op samenwerkingen en welke rol het CRT daarin kan pakken. De functie van voorzitter is voor de periode van twee jaar.

De rol van vice-voorzitter wordt vanaf nu ingevuld door Remco van der Linden. Wij willen hem hierbij bedanken voor zijn tomeloze inzet en passie als voorzitter van ons bestuur, die hij heeft vervuld vanaf het begin van onze oprichting in 2019.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedInTwitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

 

Deel deze pagina

Word nu ook persoonlijk lid van onze community

Vanaf december 2020 krijg je als deelnemer van onze community vier keer per jaar: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek