Kwalificaties eenmalig delen op afstand nu mogelijk

Nieuwsbericht
23-03-2022

Kwalificaties op afstand delen nu mogelijk

Het is vanaf nu mogelijk om als vakmens met de app Vakpaspoort, je certificaten of diploma’s eenmalig op afstand te delen. Bijvoorbeeld met een vakbedrijf of een opdrachtgever. Om toegang te krijgen tot de nieuwe functionaliteit heb je de nieuwste versie nodig van de app.

Als vakmens kon je met het Vakpaspoort je certificaten en je diploma’s al langdurig delen via de werkrelatie met een vakbedrijf en eenmalig via de QR-code. Dit laatste kan echter alleen als je de QR-code, die de opdrachtgever of het vakbedrijf via onze website kan ophalen, fysiek scant met je Vakpaspoort. Nu is het dus ook mogelijk om je certificaten op afstand te delen, bijvoorbeeld via Whatsapp of de mail.

Hoe werkt dat?

  1. Kies het certificaat (of diploma) dat je wilt delen (je kunt er meerdere selecteren).
  2. Ga onderin naar ‘Kwalificatie(s) delen.
  3. Selecteer ‘Eenmalig delen via link’.
  4. Kies zelf hoe lang de link beschikbaar mag blijven.
  5. Controleer of alles klopt en klik dan op ‘Link delen’.
  6. Kies zelf hoe je de link wilt delen: Whatsapp, mail of anders.
  7. De link blijft voor de ontvanger beschikbaar voor de tijdsduur die je zelf hebt gekozen. Daarna vervalt de link en kunnen de gedeelde certificaten en diploma’s niet meer worden ingezien.

Heb je vragen of opmerkingen?

Loop je tegen problemen aan of heb je vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

 

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek