Ik wil zichtbaar zijn!

Blog
31-01-2022

In mijn functie ben ik het boegbeeld van onze organisatie. Ik moet zichtbaar zijn en regelmatig tekst en uitleg te geven over onze organisatie en hoe we denken echt van nut te zijn voor de sector. Gelukkig is praten en luisteren wel mijn ding. Toch kan het naar mijn mening alleen werken en slagen als het voortkomt uit teamwerk. Als iedereen in het team belangrijk durft te zijn.

Dit zet de functie van directeur voor mij ook in een ander daglicht. Wel een boegbeeld, maar niet de belangrijkste persoon van de organisatie. Dan pas kunnen we slagen als register. Want wij willen met elkaar iets ontwikkelen wat ook echt gebruikt gaat worden in de technieksector. 

Dus kom op, durf het gesprek met mij en vooral met ons aan te gaan. Bel jij mij?

Laten we samen sparren over de visie van het register en welke richting we op moeten gaan voor jou als vakbedrijf, vakspecialist of kwalificerende instantie in de installatietechniek.

Ik zorg er dit jaar voor dat ik goed zichtbaar ben, een sterk team vorm met mijn mensen en heel toegankelijk ben. Doe jij mee?

Marcel van Lieshout

Bel jij mij? T. 06 – 51 32 08 19

Directeur Centraal Register Techniek

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek