Het Centraal Register Techniek brengt eigen magazine uit!

Nieuwsbericht
17-11-2022

Ons eigen magazine is er !

Met trots presenteren we ons eerste eigen magazine. Met het magazine willen we laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom.

Maar we vertellen niet alleen iets over onszelf, we laten ook vakbedrijven en vakmensen aan het woord. We laten zien welke producten en functionaliteiten we hebben gemaakt en wat je eraan hebt. En we vertellen over de samenwerkingen met onze partners en wat jou dat oplevert. Hiermee laten we zien dat we écht een initiatief zijn van de installatiesector. Met als doel deze vooruit te helpen en gezamenlijke doelen te realiseren.

Bekijk hier de online versie van ons magazine:

Elke medewerker van het Centraal Register Techniek heeft zijn of haar eigen bijdrage geleverd. Het is dus echt een magazine van en door onszelf. En op onze eigen manier: een beetje eigenwijs, creatief en met onze eigen expertise.

We hopen dat het magazine vooral een goed beeld geeft van wat het Centraal Register Techniek allemaal kan betekenen en wat we belangrijk vinden: goed luisteren naar waar behoefte aan is.

E&W Installatietechniek

Vandaag wordt ons magazine als bijlage meegestuurd met het magazine E&W Installatietechniek van Techniek Nederland. Daarnaast wordt deze ook verzonden aan onze eigen relaties.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek