Help ons de app Vakpaspoort Techniek te verbeteren!

Nieuwsbericht
24-03-2022

OPROEP: HELP JIJ DE APP VAKPASPOORT TECHNIEK VOORUIT?

Hoi vakspecialist in de installatietechniek,

Heb jij de app Vakpaspoort Techniek al geïnstalleerd? Help dan de makers met een klein onderzoek zodat we de app kunnen verbeteren voor jou en je collega vakspecialisten in de techniek!

Ons doel? Het zo makkelijk mogelijk maken om de app te installeren en te gebruiken. Want natuurlijk moet de app jou en je collega's goede ondersteuning bieden. En wie anders dan jij als gebruiker weet hoe we de app Vakpaspoort Techniek beter kunnen maken. Help de makers en de techniek vooruit!

Meedoen is heel gemakkelijk
In maximaal een uur stellen we je vragen over het installeren, het gebruik van de app, jouw ervaringen en je verbeterpunten. Dat doen we natuurlijk op een moment dat het jou het beste uitkomt. We nemen jouw antwoorden mee in het proces, zo kun jij een grote bijdrage leveren aan de verbeterde versie van de app.

Wij begrijpen dat meedoen tijd kost, maar je helpt ons ontzettend met het verbeteren van de app. Als dank voor je hulp krijg je van ons een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep toegestuurd.
Hoe geef ik me op?
Opgeven kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar helpdesk@centraalregistertechniek.nl t.a.v. Bo van Grinsven. Zij neemt contact met jou op om een afspraak met je te maken voor het interview via Teams of telefonisch.

Dus.... help jij ook de techniek vooruit?

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek