Eigen website en nieuw logo voor het Vakpaspoort

Nieuwsbericht
18-09-2023

Nieuw logo en eigen website voor het Vakpaspoort

Het Centraal Register Techniek heeft voor het Vakpaspoort een nieuw logo en een eigen website gelanceerd om aan de groeiende vraag naar informatie over de app te voldoen. De app, die steeds bekender wordt in de installatietechniek, heeft nu een fris imago en een toegankelijke eigen website.

Nieuw logo en eigen website

De beslissing om een eigen website en logo te introduceren kwam voort uit de groeiende populariteit van het Vakpaspoort, dat in veel gevallen zelfs bekender is dan het Centraal Register Techniek. Mensen zoeken steeds vaker naar informatie over het Vakpaspoort, en de nieuwe website, te vinden op www.vakpaspoort.nl, maakt het eenvoudiger om deze informatie te vinden.

Het nieuwe logo is ontworpen om op te vallen tussen andere apps op mobiele telefoons. Het oude donkerblauwe logo voldeed niet meer aan onze wensen. Het nieuwe logo heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. In het nieuwe logo zie je de vakmens terug, maar ook de pasjes die in je Vakpaspoort staan. Als je al gebruikmaakt van het Vakpaspoort, zul je het nieuwe logo herkennen in het icoon van de vernieuwde app. De huisstijl van de app en de website zijn ook aangepast aan de frisse kleuren van het logo.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedInTwitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek