DUO-diploma toevoegen aan je vakpaspoort

Nieuwsbericht
13-10-2021

DUO-diploma toevoegen aan je vakpaspoort.

Gebruik jij de app Vakpaspoort Techniek al? Vanaf nu kun jij als vakspecialist ook je eigen diploma’s toevoegen aan je vakpaspoort. Deze haal je met je vakpaspoort op via Mijn Diploma’s, het register van DUO.

Hoe werkt dit?

  • Log in op de Vakpaspoort app.
  • Vanuit het tabblad kwalificaties, klik je rechts onderin op ‘Toevoegen’. Er komt een pop-up naar voren.
  • Klik in de pop-up op ‘Mijn Diploma’s (DUO) toevoegen’.
  • Lees de instructies goed door en klik op ‘Inloggen met DigiD’.
  • Je wordt doorgestuurd naar DUO.
  • Log op de DUO pagina in met je DigiD gegevens.
  • Volg het proces om jouw diploma’s toe te voegen. Selecteer alleen de diploma’s die je in het Vakpaspoort wilt opnemen.
  • Je wordt teruggestuurd naar de vakpaspoort app waar je bericht krijgt dat jouw diploma’s zijn toegevoegd.
  • Sluit het bericht en controleer of de juiste diploma’s zijn toegevoegd.

Instructievideo

Mijn diploma's

Het DUO register bevat op dit moment diploma’s en certificaten van Nederlandse opleidingen vanaf ongeveer 2006, met uitzondering van diploma’s voor wetenschappelijk onderwijs en hoger beroepsonderwijs. Deze worden al geregistreerd vanaf 1996.

Heb je vragen of opmerkingen?

Loop je tegen problemen aan of heb je vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of telefoonnummer: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedInTwitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Word nu ook persoonlijk lid van onze community

Vanaf december 2020 krijg je als deelnemer van onze community vier keer per jaar: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek