'Check je Vakspecialist' is vernieuwd!

Nieuwsbericht
18-04-2024

'Check je Vakspecialist' is vernieuwd!

De mogelijkheid om als opdrachtgever je vakspecialist in de installatietechniek te checken, was al gratis beschikbaar. Maar nu is het nog makkelijker geworden! Je vakspecialist kan op een snelle manier vanuit zijn Vakpaspoort een QR-code delen. Als opdrachtgever scan je de QR-code met je eigen mobiele apparaat. Je ziet direct direct wie de vakspecialist is, of hij/zij het werk (wettelijk) mag uitvoeren en namens welk vakbedrijf hij/zij komt. Wel zo fijn die extra zekerheid!

De vakspecialist moet onderstaande stappen volgen om zijn gegevens te kunnen delen.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek