Centraal Register Techniek op het Henk & Fred event 2023

Nieuwsbericht
14-09-2023

Centraal Register Techniek op het Henk & Fred event 2023

Van 19 tot en met 21 september zijn we aanwezig op het Henk & Fred Event 2023.

Het Henk & Fred biedt het Centraal Register Techniek het juiste podium op het juiste moment om het Vakpaspoort verder te promoten. Juist nu kwaliteit en vakmanschap steeds belangrijker wordt in de installatiesector en hier ook steeds vaker op wordt gecontroleerd. De app is het ideale middel voor de vakmens om dit aan te kunnen tonen. Het evenement biedt ons de mogelijkheid direct met onze doelgroep in contact te komen.

We sponsoren dit jaar de Escape Truck. De Escape Truck laat de bezoeker van het event zien hoe makkelijk het is om een eerste stap te maken naar een veiligere (werk)omgeving. Dit thema sluit perfect aan op één van ónze belangrijkste waarden: veiligheid en betrouwbaarheid van de data in ons register én veiligheid op het werk door het hebben van de juiste certificaten. Heb je de Escape Truck goed voltooid, loop dan even naar ons toe. We staan met het Vakpaspoort naast de truck in de foodstreet. Ons team staat elke dag voor je klaar. Daarbij kun je een leuke zonnige verrassing meepakken.

We verzorgen daarnaast elke dag kennissessies over de app Vakpaspoort en op dinsdag 19 en donderdag 21 september geeft Marcel van Lieshout om 16.00 uur een presentatie met demo op de catwalk (hoofdpodium). Op de website van Henk & Fred vind je het volledige programma.

Heb je belangstelling voor het event en heb je nog geen gratis toegangsticket? Bestel je ticket dan snel via de website. Tot op het event!

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek