Centraal Register Techniek magazine special voor leden NVKL

Nieuwsbericht
06-06-2023

Centraal Register Techniek magazine special voor leden NVKL

Afgelopen week is de special van het magazine van het Centraal Register Techniek meegestuurd als bijlage met het ledenmagazine van NVKL. Met de special willen we aan de leden van NVKL laten zien wie we zijn, wat we doen en met wie we samenwerken.

Maar we vertellen niet alleen iets over onszelf. We laten vooral anderen aan het woord. Zo geeft een vakbedrijf onder andere zijn kijk op de toegevoegde waarde van het register. En vertelt Coen van de Sande, directeur van NVKL over onze belangrijke rol in de energietransitie. Jan-Willem Voshol, NVKL-voorzitter, benadrukt in een interview het belang dat vakmensen zich blijven ontwikkelen. Maar ook andere samenwerkingspartners vertellen over hun samenwerking met ons en wat de voordelen hiervan zijn. Hiermee laten we zien dat we écht een initiatief zijn van de installatiesector. Met als doel deze vooruit te helpen en gezamenlijke doelen te realiseren.

We denken dat het magazine vooral een goed beeld geeft van wat het Centraal Register Techniek allemaal kan betekenen en wat we echt belangrijk vinden: goed luisteren naar waar behoefte aan is.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek