App Vakpaspoort Techniek weer beschikbaar

22-09-2020 | 06:43

Na een update op vrijdag 11 september, is de app Vakpaspoort Techniek weer beschikbaar voor gebruik.

Je kunt de oude versie op je mobiele telefoon updaten vanuit de Apple Store of de Google Play Store. Dit gebeurt niet automatisch.

Wij werken eraan om ervoor te zorgen dat gebruikers in de toekomst automatisch gewezen worden op beschikbare updates van de app en/of dat oudere versies van de app hiervoor een melding afgeven.

Loop je ergens tegenaan of heb je vragen? Neem dan contact op met onze Helpdesk via telefoonnummer 026 - 203 06 25 of e-mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl.

Deel deze pagina

Wordt nu onderdeel van onze community

Vanaf september 2020 krijg je als deelnemer van onze community maandelijks: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo WijTechniekLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo FNV Metaal