App Vakpaspoort Techniek tijdelijk niet beschikbaar

Nieuwsbericht
17-09-2020 | 09:13

Op vrijdag 11 september vindt er een update plaats van de app Vakpaspoort Techniek. De app is daardoor enkele dagen niet beschikbaar. Wij verwachten dat je de app uiterlijk woensdag 17 september 2020 weer kunt gebruiken.

Er vindt een wijziging plaats in de omgeving van het Centraal Register Techniek. Na deze wijziging kan onder andere de functionaliteit voor het delen van informatie uit het Vakpaspoort gevonden worden onder ons eigen domein centraalregistertechniek.nl. De verandering betreft ook de communicatie tussen het platform en de app. Tijdens het uitvoeren van de wijziging kun je de app niet openen of gebruiken. Na de wijziging is er een nieuwe versie van de app in de stores beschikbaar, waarmee de oude app geupdate moet worden.

Wij werken eraan om ervoor te zorgen dat gebruikers in de toekomst automatisch gewezen worden op beschikbare updates van de app en/of dat oudere versies van de app hiervoor een melding afgeven.

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan, neem dan contact op met onze Helpdesk via telefoonnummer: 026 – 203 06 25 of e-mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl.

Deel deze pagina

Wordt nu onderdeel van onze community

Vanaf september 2020 krijg je als deelnemer van onze community maandelijks: Uitgebreide updates met veel achtergrondinformatie, informatie over deelname aan werkgroepen, thematische aandacht voor uitgelichte onderwerpen, mogelijkheid deel te nemen aan discussies, uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten en straks ook toegang tot onze online leeromgeving. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo WijTechniekLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo FNV Metaal