Als installateur je co-certificering al op orde?

Nieuwsbericht
22-09-2022

𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐚𝐥𝐬 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐥𝐚𝐭𝐞𝐮𝐫 𝐣𝐞 𝐂𝐎-𝐂𝐄𝐑𝐓𝐈𝐅𝐈𝐂𝐄𝐑𝐈𝐍𝐆 𝐚𝐥 𝐨𝐩 𝐨𝐫𝐝𝐞?

Minister Hugo de Jonge heeft antwoorden gegeven op vragen die Techniek Nederland heeft gesteld over de inwerkingtreding van de Wet Certificering Gasverbrandingsinstallaties. Het belangrijkste.... de datum van 1 januari 2023 blijft gehandhaafd. Dit betekent ook dat veel installateurs aan de slag moeten om deze wettelijke horde te nemen. De brief van de minister aan Techniek Nederland is te lezen via de link: https://lnkd.in/e5KGR2mh.

𝘽𝙚𝙨𝙘𝙝𝙚𝙧𝙢𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙠𝙢𝙖𝙣𝙨𝙘𝙝𝙖𝙥
Het Centraal Register Techniek benadrukt het belang van de CO-certificering. Het verplicht bedrijven en vakmensen gecertificeerd te zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren. Wij maken ons dan ook sterk voor het beschermen van vakmanschap en het gemakkelijk aantonen hiervan. Hiervoor hebben we het onder andere het Vakpaspoort ontwikkeld.

Heb je vragen over het Vakpaspoort?

Bekijk dan onze website of neem contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026 203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek