Aanmeldproces app Vakpaspoort verbeterd

Nieuwsbericht
29-09-2022

Aanmeldproces app Vakpaspoort verbeterd

We hebben de app Vakpaspoort verbeterd. Om je aan te melden doorloop je nu minder schermen dan voorheen. En als je de app hebt verwijderd en opnieuw installeert hoef je je niet meer opnieuw te identificeren. 

Wat is er veranderd bij het aanmelden voor de app?
 1. Je hoeft nu minder schermen te doorlopen om je aan te melden.
 2. Als je de app hebt verwijderd en je installeert deze opnieuw, dan kan dit voortaan enkel met je mailadres en een pincode. Je hoeft je niet meer opnieuw te identificeren.
 3. Het identificatiescherm geeft nu duidelijker aan dat er twee manieren zijn om je te identificeren:
  - Identificatie via IDIN
  - Handmatige identificatie via onze helpdesk
  Identificatie is eenmalig, daarna kun je de app steeds openen met een eigen gekozen pincode
 4. Heb je de app al geïnstalleerd en heb je het identificatieproces al doorlopen, dan kun je gewoon je pincode gebruiken.
 5. Als je je pincode bent vergeten, kun je deze herstellen. In dat geval moet je je wel opnieuw identificeren. Dit is uit veiligheidsoverweging.
Wat hebben we nog meer verbeterd?
 • Het proces om je handmatig te laten identificeren is vereenvoudigd.
 • Je kunt nu meerdere e-mailadressen toevoegen aan je profiel. Voordeel hiervan is dat de kans groter is dat certificaten automatisch aan jou gekoppeld kunnen worden (zodat dit niet meer handmatig hoeft via onze helpdesk). Eén van de criteria waarnaar gekeken wordt bij het koppelen, is dat het mailadres van het certificaat overeenkomt met jouw mailadres in de app.
Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze helpdesk via de mail: helpdesk@centraalregistertechniek.nl of bel: 026  203 06 25.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stel dan een RSS feed in op onze nieuwspagina en volg ons op onze social media: LinkedIn, Twitter en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor de CRT community via het inschrijfformulier op de homepage.

 

Deel deze pagina

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek