Direct naar

Wij zijn het Centraal Register Techniek

In ons digitale register staan alle kwalificaties van vakbedrijven en vakmensen in de installatietechniek bij elkaar. Met ons register kun jij als vakbedrijf, รฉn ook als vakspecialist, snel en gemakkelijk aan opdrachtgevers laten zien welke kwalificaties en certificaten je hebt.

Het is ons doel te zorgen voor een betrouwbaar en toegankelijk register. Dit doen we door steeds meer partijen aan te sluiten. Maar ook door de data kwaliteit te verbeteren, steeds meer functionaliteiten op maat te maken en te zorgen voor tevreden gebruikers.

Het register is een initiatief van de installatiesector. Als opdracht hebben we onder andere de samenwerking in de sector te bevorderen om zo gezamenlijke doelen te realiseren. Zo helpen we met het digitaliseren en overzichtelijk maken van alle kwalificaties. Maar ook dat vakspecialisten een leven lang blijven leren en zich zo steeds verder ontwikkelen. We stimuleren hiermee de trots op het vakmanschap.

Tablet met energie score A+

Vind je energieadviseur voor het verkrijgen van een energielabel

Op onze website kan je via Vind je vakbedrijf zoeken naar een erkende energieadviseur die een energielabel kan bepalen voor jouw woning of bedrijfspand. Want als je je huis of bedrijfspand verkoopt of verhuurt, dan moet je aan de koper of huurder laten zien welk energielabel jouw woning of bedrijfspand heeft.

Klik op onderstaande knop en kies of je als particulier of als bedrijf op zoek bent naar een adviseur bij jou in de buurt. Maak een afspraak met een gecertificeerde energieadviseur zodat jij ook een geldig energielabel hebt voor je woning of bedrijfspand.

Vind je energieadviseur

Actueel

Meer artikelen

Twitterberichten

Centraal Register Techniek

@CRT_NL

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ? Bekijk de animatievideo voor meer info over hรฉt digitale register in de installatietechniek. #centraalregistertechniek #wijtechniek #technieknederland #nvkl #fnvmetaal #cnvvakmensen https://t.co/EUZScINzZ4

17 mei

Centraal Register Techniek

@CRT_NL

๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฆ๐ž๐ข ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐š๐š๐ง๐ฐ๐ž๐ณ๐ข๐  ๐จ๐ฉ ๐๐ž #vsk2022 (Theater @TechniekNL) Zoek ons ook op. We horen graag jouw #feedback over het vakpaspoort. #vsk2022 #vakmanschap #centraalregistertechniek #vakpaspoort #register #installatietechniek #techniek https://t.co/KRHpCgoQn3

16 mei

Centraal Register Techniek

@CRT_NL

Vakbedrijven met een #bedrijfskwalificatie kunnen direct inloggen in het register. Dit kon al met eHerkenning, maar nu kan dit ook met het Vakpaspoort. In รฉรฉn oogopslag al je gegevens bij elkaar en werkrelaties zien รฉn zelf beheren. #vakpaspoort #vakbedrijf #techniek #vakmens https://t.co/dBB78QE3tv

12 mei

Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en ontvang achtergrondinformatie over deelname aan evenementen en bijeenkomsten van het Centraal Register Techniek. Mis niets en meld je aan.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om meer te weten over uw privacyrechten.

Wij gebruiken Sendinblue als ons marketing platform. Bij het indienen van dit formulier, ga je akkoord dat de verstrekte informatie zal worden overgedragen aan Sendinblue voor verwerking in overeenstemming met hun gebruiksvoorwaarden

Een initiatief van

Logo CNV VakmensenLogo FNV MetaalLogo NVKLLogo Techniek NederlandLogo WijTechniek